Termenii și condițiile de utilizare

Utilizând site-ul fabricadeganduribune.ro ești de acord și accepți Termenii și condițiile de utilizare descrise mai jos. Te rugăm să citești cu atenție aceste informații înainte de a utiliza site-ul sau de a face o comandă.

Site-ul fabricadeganduribune.ro este deținut și administrat de Spătaru M. Mirela P.F.A., cu următoarele date de identificare:

  • Cod Unic de Înregistrare 45329101;
  • Număr de înmatriculare la Registrul Comerțului: F40 /3270 /2021;
  • Cod CAEN: 8560 și 4791;
  • Adresa: Str. Râmnicu Vâlcea, nr 24, Bl 30, sector 3, Bucureșți, România.

Utilizarea site-ului fabricadeganduribune.ro de către orice persoană, acțiune urmată sau nu de o comandă, echivalează cu un acord implicit pentru acceptarea termenilor și condițiilor de mai jos.

fabricadeganduribune.ro își rezervă dreptul de a modifica în orice moment termenii și condițiile, fără notificarea prealabilă a persoanelor care îl utilizează. Vizitatorii site-ului vor avea acces permanent la termenii și condițiile de utilizare a site-ului și a serviciilor, pentru a le putea consulta în orice moment.

Definiții

Utilizator – orice persoană care vizitează site-ul fabricadeganduribune.ro;

Client – orice persoană, fizică sau juridică, ce plasează o comandă pe site-ul fabricadeganduribune.ro;

Produse și Servicii – orice produs sau serviciu cerut de către Client și menționat în Comandă care urmează a fi pus la dispoziție de către Vânzător;

Comandă – un document electronic prin intermediul căruia Clientul își exprimă intenția de a achiziționa anumite Produse și Servicii și să facă plata acestora către Vânzător;

Vânzător – Spătaru M. Mirela P.F.A., având următoarele date de identificare: Cod Unic de Înregistrare 45329101; Număr de înmatriculare la Registrul Comerțului: F40 /3270 /2021; Cod CAEN: 8560, 4791 și cu sediul în Str. Râmnicu Vâlcea, nr 24, Bl 30, sector 3, București, România;

Contract – o Comandă confirmată de către Vânzător, prin care acesta este de acord să vândă și să livreze Produsele și Serviciile. În același timp, Clientul este de acord să achiziționeze, să primească și să facă plata acestor Produse și Servicii.

Drepturile de proprietate Intelectuală

Conținutul site-ului fabricadeganduribune.ro: texte, imagini, elemente de grafică web, mărci înregistrate și logo, este integral proprietatea Spătaru M. Mirela P.F.A. și este apărat de Legea privind dreptul de autor și drepturile conexe și de legile privind proprietatea intelectuală și industrială. Folosirea oricăror elemente enumerate mai sus este permisă exclusiv cu acordul scris al Spătaru M. Mirela P.F.A.

Exonerarea de răspundere

Spătaru M. Mirela P.F.A. nu garantează că site-ul, serverele pe care este găzduit, sau e-mailurile trimise de la fabricadeganduribune.ro sunt fără viruși sau alte componente informatice cu caracter potențial dăunător. Deasemenea, nu ne asumăm răspunderea în cazul unor erori, omisiuni, întreruperi în operare sau transmitere, defecțiuni tehnice sau orice alți factori similari. Utilizatorul folosește site-ul pe riscul propriu, fabricadeganduribune.ro fiind liber de orice răspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea site-ului sau că urmare a utilizării informațiilor de pe site.

Orice link-uri către alte site-uri sunt oferite cu titlu informativ, iar fabricadeganduribune.ro nu își asumă nici o responsabilitate sau răspundere pentru conținutul acestor site-uri, pentru produsele sau serviciile promovate sau comercializate prin aceste site-uri.

Înregistrările audio oferite și comercializate de Spătaru M. Mirela PFA se bazează pe inducerea unei stări de transă hipnotică. Prin urmare este recomandat să fie ascultate într-un mediu sigur, stând confortabil pe un fotoliu sau pe o canapea, pe cât posibil, fără a fi deranjat sau întrerupt pe durata procesului. Nu este permisă ascultarea lor în timp ce persoana este implicată într-o activitate care îi solicită atenția sau care poate genera o situație periculoasă (de exemplu în timp ce conduce, gătește sau folosește unelte ascuțite ori tăioase). Spătaru M. Mirela PFA nu își asumă răspunderea în cazul unor eventuale accidente ce ar putea proveni din încălcarea acestei interdicții.

Politica de vanzare online

Prin finalizarea Comenzii, Clientul garantează că toate datele furnizate sunt reale și corecte. fabricadeganduribune.ro poate refuza o Comandă în urma unei notificări prealabile adresate Clientului, fără a exista obligații între părți și fără ca o parte să poată pretinde daune, pentru următoarele situații:

  • eșuarea / invalidarea tranzacției online
  • neacceptarea de către banca emitentă a cardului Clientului / a tranzacției
  • date incomplete sau incorecte ale Clientului
  • activitatea Clientului poate produce daune site-ului fabricadeganduribune.ro
  • alte motive obiective: în cazul în care Clientul nu garantează că modul de plată este valid și că nu este obținut printr-o metodă frauduloasă sau există suspiciuni cu privire la modalitatea de plată

fabricadeganduribune.ro nu poate fi răspunzător de inexactități care pot apărea în completarea de către Client a formularelor din site pentru finalizarea Comenzii. Utilizatorii sunt responsabili pentru evaluarea exactității, completitudinii și utilității informațiilor furnizate în cadrul formularelor disponibile pe acest site.

În cazul în care un bun și/sau serviciu comandat de către Client nu poate fi livrat de către fabricadeganduribune.ro, ne obligăm să informăm Clientul asupra acestui fapt și să returnăm în contul Clientului contravaloarea bunului și/sau serviciului, în termen de maxim 14 zile lucrătoare de la dată la care fabricadeganduribune.ro a luat la cunoștință acest fapt sau de la data la care Clientul și-a exprimat în mod expres intenția de reziliere a Contractului.

Comunicarea cu Vânzătorul se poate realiza prin interacțiunea directă cu acesta sau prin adresele menționate la secțiunea „Contact” din site.

În cazul plăților online, Vânzătorul nu poate fi făcut responsabil pentru niciun alt cost suplimentar suportat de Cumpărător, incluzând dar nelimitandu-se la comisioane de conversie valutară aplicate de către banca emitentă a cardului acestuia, în cazul în care moneda de emitere a acestuia diferă de RON. Responsabilitatea pentru această acțiune revine Cumpărătorului.

Toate informațiile folosite pentru descrierea Bunurilor și/sau a Serviciilor disponibile pe Site (imagini statice, dinamice, prezentări multimedia etc.) nu reprezintă o obligație contractuală din partea Vânzătorului, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.

Facturare și plăți

Toate tarifele aferente Bunurilor și/sau Serviciilor prezentate pe Site sunt exprimate în lei (RON).

Prețul, modalitatea de plată și termenul de plată sunt specificate în Comandă. Vânzătorul va emite către Client o factură pentru Produsele și Serviciile livrate, obligația Clientului fiind să furnizeze toate informațiile necesare emiterii facturii conform cu legislația în vigoare. Plata se poate face online (card bancar).

Livrarea produselor digitale

fabricadeganduribune.ro comercializează exclusiv produse digitale. Produsele digitale se transmit în format electronic pe adresa de e-mail specificată în Comandă sau se descarcă de către Client cu ajutorul unui link transmis de către Vânzător, așasar nu se prezintă sub forma unor produse fizice, care să fie livrate Clientului. Plata pentru produsele digitale se face exclusiv online (card bancar, transfer bancar), plata ramburs nefiind posibilă.

În măsura în care Clientul a primit un link de download valid, în conformitate cu Comanda plasată pe site, se va considera că serviciul pe care fabricadeganduribune.ro s-a obligat să îl presteze a fost îndeplinit și acceptat de Client. Link-urile de download oferite Clientului nu pot fi retrase odată ce au fost trimise.

În situația în care Clientul achiziționează un produs digital care nu este compatibil cu dispozitivul și/sau această incompatibilitate este specificată în mod public pe site, nu va fi posibilă returnarea contravalorii produselor atât timp cât Clientului i s-a livrat un link de download valid care funcționează.

Folosirea înregistrărilor audio digitale

Înregistrările audio oferite și comercializate de Spătaru M. Mirela PFA se bazează pe inducerea unei stări de transă hipnotică. Prin urmare este recomandat să fie ascultate într-un mediu sigur, stând confortabil pe un fotoliu sau pe o canapea, pe cât posibil, fără a fi deranjat sau întrerupt pe durata procesului.

Nu este permisă ascultarea lor în timp ce persoana este implicată într-o activitate care îi solicită atenția sau care poate genera o situație periculoasă (de exemplu în timp ce conduce, gătește sau folosește unelte ascuțite ori tăioase). Spătaru M. Mirela PFA nu își asumă răspunderea în cazul unor eventuale accidente ce ar putea proveni din încălcarea acestei interdicții

Politica de retur. Dreptul de retragere

Înainte de a decide achiziția, clientul se poate informa asupra produselor digitale vândute de fabricadeganduribune.ro folosind descrierea produselor de pe site, a rubricii de resurse gratuite, a canalului de Youtube, a paginii de Facebook sau contactand direct Vânzătorul folosind informațiile din pagină de Contact a site-ului.

Produsele digitale se transmit doar în format electronic (pe adresa de e-mail specificată în Comandă). În măsura în care Clientul a primit un link de download valid, în conformitate cu Comanda plasată pe site, se va considera că serviciul pe care fabricadeganduribune.ro s-a obligat să îl presteze a fost îndeplinit și acceptat de Client. Linkurile de download oferite Clientului nu pot fi retrase odată ce au fost trimise.

Prelucrarea datelor cu caracter personal

Te rugam să parcurgi Politica de confidențialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, precum și Politica de utilizare a fișierelor de tip cookie