Despre noi

DESPRE FABRICA DE GÂNDURI BUNE

Povestea Fabricii…

   Gândurile bune sunt esențiale. Atunci când ai gânduri negative nu poți dormi bine, nu te simți confortabil în relațiile cu cei din jur, nu îți place de nimeni, nici măcar de tine. Iar asta are urmări asupra stării tale fizice și psihice. Imunitatea scade, încrederea în tine se diminuează, îți vezi cu dificultate scopul în această existență. E clar: ai nevoie de o infuzie de gânduri bune! Iar cu ajutorul Fabricii, le trimitem exact acolo unde ai mai mare nevoie să le asimilezi: în subconștientul tău. Astfel, te bucuri de o nouă atitudine, în care te deschizi cu mai multă curiozitate către ceilalți, în care nu mai sunt atât de importante problemele, cât bucuria descoperirii soluțiilor, în care îți înțelegi și accepți rolul. Gândurile bune fac minuni!

Am creat Fabrica de gânduri bune convinși fiind de puterea minții noastre subconștiente, de forța pe care o conținem, de nevoia noastră de a iubi. Căci a te antrena să ai gânduri bune asta înseamnă: iubire, acceptare, progres. E diferența dintre un copil crescut în critică și unul crescut cu încurajare și susținere necondiționată. Din păcate nu ne simțim întotdeauna ca fiind copilul care poate încerca orice fără teama că va greși. Societatea ne spune nu imediat ce ieșim din rând, rudele ne spun nu imediat ce facem lucrurile altfel decât au făcut generațiile dinaintea noastră, noi înșine ne surprindem spunându-ne nu atunci când pornim pe un drum nou și ne lovim de prima dificultate. Cu toții avem nevoie de gânduri bune pentru a contrabalansa toate aceste negări.

   Atunci când ai mintea plină de gânduri bune, nu ai de ce să bei, să fumezi, să mănânci altceva decât ce (și cât) îți face bine. Atunci când ești plin de iubire ierți ușor, așadar nu te împovărezi cu toate lucrurile pe care ți le datorează alții. Atunci când ești bine, faci bine și te simți bine.

   O fabrica de gânduri bune… pentru că noi credem sincer că suntem mai mult decât ceea ce credem că suntem. Pentru că suntem convinși că ceea ce ni se întâmplă nu sunt necazuri sau eșecuri, ci șanse de a evolua, pentru că cercetătorii au demonstrat că mintea și corpul sunt parte ale aceluiași sistem și se influențează reciproc.

  Hipnoza, dincolo de procesele și explorările interne pe care le facilitează, este ca o infuzie de gânduri bune. E ca o reașezare pe șine. Este o mână întinsă pentru a te curăța de orice te apasă și a te amplasa, curat și liber, în centrul unui univers al tău. Un univers care capătă culorile pe care le dorești, care te împresoară cu acordurile muzicii preferate, care se simte ca o șansă de a te reconecta cu energia vindecătoare pe care, fără doar și poate, fiecare dintre noi o conține.

Logo fabrica de ganduri bune

SERVICII

Ce oferim?

   Ca orice fabrică, oferim ceea ce producem. În diverse forme și cu diverse intensități. Ne place să te sprijinim în dezvoltare și, în egală măsură, să te susținem în procesele de curățare de care ai nevoie. Avem încredere că obiectivul tău va fi atins, pentru că îi acordăm întraga noastră atenție.

MOTIVE SĂ NE ALEGI

Compentețe profesionale

Hipnoterapeut profesionist certificat de IPHM (International Practitioners of Holistic Medicine) și PHPA (Professional Hypnotherapy Practitioner Association)
NLP Master Practitioner certificat de NLP Institut și ABNLP (The American Board of NLP)
NLP Master Practitioner certificat de NLP Institut și ABNLP (The American Board of NLP)

Mirela Spătaru
Hipnoterapeut și NLP Master

Mirela Spataru Hipnoterapeut si NLP Master

   Întotdeauna mi-a plăcut să citesc, să visez, să ajut. În liceu, chiar dacă activitatea care mă atrăgea cel mai mult era lectura, am decis să aleg medicina pentru a-i ajuta pe oameni să se bucure de o viață sănătoasă. Să descopăr… cel puțin leacul pentru leucemie. Totuși, prin clasa a 12-a, am început să mă uit cu mai multă atenție la persoanele din jurul meu și am descoperit că uneori, deși erau sănătoși, oamenii nu erau neapărat fericiți. Prin urmare nu am mai considerat că a-i vindeca este extrem de important și am căutat altceva, care să le bucure sufletul. Am descoperit scena și, pentru o vreme, am considerat că spectacolele de teatru pot face lumea mai bună. Am studiat teatrul și m-am dedicat managementului cultural și presei de specialitate, participând activ la dezvoltarea unor spații teatrale bucureștene, urmărind modul în care un anumit tip de repertoriu își întâlnește și își hrănește publicul. Și totuși… simțeam cumva că pot face mai mult.

   Am învățat NLP din dorința de a mă cunoaște mai bine. Apoi, firesc, am descoperit hipnoza și am văzut rapid efectele. Mai întâi asupra mea (transa de iertare a făcut minuni), apoi asupra prietenilor mei (care au reușit să se odihnească mai bine, să fie mai împăcați, ba chiar să evite efectele unui atac de panică). În timpul cursului auzeam des de la colegi cum vocea mea e hipnotizantă, cum metaforele pe care le creez ajută, cum empatia mea naturală e un sprijin real în terapie. Satisfacția clienților a devenit bucuria mea și mi-am dorit să cresc această bucurie și mai mult. De aceea am pornit pe un nou drum, pe care mi-am propus să semăn multe gânduri bune.

FĂ O PROGRAMARE

+40 745 761 065

WhatsApp

contact@fabricadeganduribune.ro

Facebook